SUP ja SURF VUOKRALAUDAT

Ride 10’8″ Windsup

Vuokra sup lauta
red wind sup
 
 
 
vuokraa suplauta
 

9’4” Snapper joka sopii alle 60-kiloisille suppaajille.

Snapper on lyhyempi ja kapeampi kuin Ride-perheen laudat, mikä tekee siitä helpomman hallita nuorten kuskien käsissä, eri olosuhteissa. Muotoilimme laudan ulkonäön niin, että lapset tuntisivat laudan omakseen, mutta kuoren alla laudassa on kaikki ne korkean laadun elementit, joita odotat Red Paddle Co laudasta. Snapper on tehty muiden lautojen tapaan TecAir-prosessia käyttäen; se läpäisee samat laatukontrollit; se tulee samanlaisessa innovatiivisessa selkärepussa. Toisin sanoen, Snapper tarjoilee aitoa Red Paddle Co-kokemusta paketoituna seuraavan sukupolven suppaajille.

vuokraa purjelauta

Freeride ASAP 12’2″ x 30″ wind sup


Starboardin erityismuotoiltu kova ja kestävä lauta, joka saattelee sinut vesillä kauniiseen liukuun ja pehmeään plaaniin.

Riki; WindSUP Compact 5.5: Riki, joka kulkee mukana kompaktissa kantopussissa 4-osaisen maston ja 3-osaisen puomin ansiosta.

 

 NSP_SUP_2016_elements_cruise_102_green_-deck

Cruise 10’2″ Elements 

10’2″ Cruise on erinomainen lauta aloittelijalle ja perhekäyttöön runsaan tilavuutensa ansiosta. Lauta on hyvin tasapainoinen kaikenkokoisten ja -tasoisten suppaajien alla. Laudan pohjan muotoilu tekee laudasta superhauskan niin tasaisessa vedessä kuin aalloissakin. Cruise toimii hyvin myös jooga-alustana sekä aaltosuppailussa. Laudan erinomainen kantokahva tekee laudan liikuttamisesta maalla superhelppoa.

  • Pituus: 10’2″

  • Leveys: 32″

  • Paksuus 4 7/8″

  • Tilavuus 205 l


7 SYYTÄ VALITA RED PADDLE SUP

Red Paddle Co on maailman paras ilmatäytteinen SUP-brändi. Tässä syy siihen, miksi lautamme ovat lyömättömiä.


1. AINUTLAATUINEN KOKEMUS.

Olemme valmistaneet ilmatäytteisiä SUP-lautoja vuodesta 2008 ja olemme aina uskoneet, ettei ilmatäytteinen lauta tarkoita kompromisseja. Red Paddle Co-laudat ovat jäykempiä ja kestävämpiä kuin kilpailijansa ja on suunniteltu sellaisiksi, joilla voit suppailla minne vain.

 

2. LAATU ON STANDARDIMME.

SUP-lautamme on valmistettu innovatiivisimmista materiaaleista ja käytämme uraauurtavia valmistustekniikoita. Testaamme välineitämme tiukkapipoisesti (ajoimme jopa yhden lautamme yli traktorilla - lauta selvisi testistä) varmistaaksemme, että laudat ovat suorituskykyisiä juuri silloin, kun sitä niiltä vaaditaan. Täydennämme paketin ystävällisellä, henkilökohtaisella asiakaspalvelulla.

 3. MENE MINNE VAIN, MILLOIN VAIN.

Ilmatäytteisten lautojen upea puoli on siinä, että se vapauttaa sinut suppailemaan missä tahansa. Et tarvitse isoa autoa etkä kattotelineitä voidaksesi ottaa laudan mukaasi, ja lentokentällä voit vaivattomasti rullata lautalaukkusi check-inniin muiden kamppeidesi kera. Päästyäsi veden äärelle laudan pumppaaminen vie vain hetken. Sitten olet vapaa aloittamaan uuden tutkimusmatkasi!

 4. SUUNNITELTU SUORITUSKYKYISEKSI.

Ilmatäytteisissä laudoissa kyse on siitä, että voit ottaa laudan mukaasi mihin tahansa, milloin tahansa. Se ei kuitenkaan riitä, jos lauta ei ole suorituskykyinen. Me käytämme parasta saatavilla olevaa teknologiaa sellaisten lautojen ja ominaisuuksien muotoiluun, jotka nostavat lautamme vähintäänkin samalle tasolle kovien lautojen kanssa. Emmekä lisää ilmatäytteisiä lautoja kovien lautojen valikoimaan - me keskitymme VAIN ilmatäytteisiin lautoihin, ja olemme todellisia fanaatikkoja niiden suhteen.


5. JOKAINEN LAUTA SISÄLTÄÄ INNOVAATIOITA.

Olemme suunnitelleet ilmatäytteisten lautojen standarditeknologiasta lähes jokaisen näkökulman uudelleen voidaksemme tuottaa erinomaisen laudan. Patentoimamme RSS-lattajärjestelmä tuo lautoihimme ainutlaatuista lyömätöntä jäykkyyttä.

 


6. TITAN - MAAILMAN PARAS SUP-PUMPPU.

Lautojen pumppaaminen oli seikka, joka tahtoi ajaa ihmiset kovien lautojen pariin. Huomattuamme tämän suunnittelimme Titan-pumpun. Titanilla laudan täyttämiseen menevä aika ja energia puolittuu, joten sinulle jää enemmän aikaa suppailuun.

 

7. KÄTEVÄ KANTOLAUKKU

Red Paddle Co:n luoman kokemuksen autenttisuus ei lopu suppailuun ja pumppaukseen. Jokainen lautamme toimitetaan superkestävä, pyörillä varustettu SUP-laukku, jolla voit kuljettaa lautaasi myös repun tavoin. Halutessasi voit piilottaa repun kantohihnat omaan taskuunsa ja vetää laukkua matkalaukun tavoin perässäsi.

 

LISÄÄ KUVIA JA TIETOA TULEE MYÖHEMMIN