Nopeustesti Speden peli messupeli vuokralla

 .. onko reaktioita... spelaa ... kuka pääsee pisimmälle. Tämä erittäin suosittu viihdepeli on monille tuttu huoltoasemilta ja vanhemmille Spede Pasasen ohjelmasta.

Vuokraa nopeustesti peli toimistoosi, kotiisi, synttäreille ja messuille. Nopeustesti pelin saa myös matkahuollon kautta.

Kertavuokra 60e/4 vrk, yrityksille alv
Paljun kanssa 40 e

 Spedenpeli Nopeustesti vuokralla

Iltasanomassa juttua Spedenpelistä 

 

   spede-naamari-02

Spedeile vielä enemmän.. tarvittaessa mukaan kuminen Spede naamari. Koko aikuisten.

Puhallusputket

Puhallusputket          puhallusputki

Puhallusputken käyttö on helppoa. Putkea on hauska käyttää olitpa sitten vanha, nuori, aloittelija tai taitava tarkka-ampuja. Putken käytön oppiminen käy käden käänteessä ja tarkkuuden kehittämisessä haastetta riittää! Tikkataulu käy maalitauluksi.

Puhallustikka on hauska tarkkuuslaji, joka soveltuu kaikille. Tarkoituksena puhallustikassa on osua maalitauluun ja katsoa kavereiden kesken kenellä on vakain käsi ja tarkin tähtäys. Tarkimmillaan puhallusputki on 3-10 metrin matkalla.

Puhallusputki on kehitelty siten, että puhallusvoimaa ei tarvitse olla paljon jotta tikan saisi liikkeelle. Tällä hauskalla vempeleellä sekä nuoret, että vanhat voivat kisailla tasavertaisesti. Myös liikkumisrajoitteinen pystyy hyvin nauttimaan tästä huvista, koska ainoa mitä tarvitset puhaltamiseen on oma suu.

Varaa siis puhallustikka ohjelmanumeroksi lapsesi syntymäpäiville, osaksi työpaikan virkistyspäivää, kavereiden kanssa kisailuun, urheiluseurasi päättäjäisiin tms. niin hauskanpitoa ei varmasti pääse puuttumaan.

Puhallustikka ei vie juurikaan tilaa, joten isoa salia ei tarvitse sitä varten varata. Tarvitset ainoastaan muutaman metrin matkan vapaata tilaa missä voi ampua puhallusputkella tikkoja maalitauluun. Järjestä turvallinen paikka ampumiselle!