Vuokrausehdot palju

Tiedoksi uusille vuokraajille ja henkilöille joita en tunne.

- Saat tarkemmat ohjeet sähöpostilla.

- Vuokramaksua varten tarvitset pankkikortin, henkilöllisyystodistuksen ja osoitetiedot vakuutusyhtiön ohjeiden mukaan. Minulla on kortinlukija, josta saa kuitin. Voin kysyä etukäteen luottotiedot.

- Vuokrasopimukseen tarvitaan tieto paljun säilytyspaikasta ja käyttöpaikka, petos- ja varkaustapausten varalta. Paljua ei voi siirtää käyttöpaikasta, ellei sitä erikseen kirjoitettu vuokrasopimukseen. Teen vuokrasopimuksen etukäteen, kuittaus sähköpostilla tai tuon paikanpäälle.

- Vuokralleottajan on varmistettava oikeus käyttöpaikkaan sen omistajalta tai haltijalta sekä varmistettava turvallinen sijoittaminen tulisijojen kipinävaara huomioiden (suositus 8 m rakennuksesta).  

- Epämääräisissä tapauksissa tai muusta sopimusrikkomuksesta peruutan varauksen ilman hyvitystä välittömästi.

- Vahinkosta liikenteessä, kolmansille osapuolille, ympäristölle, kalustolle tai siirrossa aiheutuneista ongelmista yms. on vuokralleottaja on korvausvelvollinen, myös varkaus- tai petostapauksissa. Myös vaivannäöstä aiheutuneet kulut veloitetaan.

Paljua ei saa jälleenvuokrata, lainata, siirtää ilman lupaani ja se on pidettävä lukittuna myös matkatauoilla. Lukot saa minulta. 

- Paljuvaunulla saa ajaa liikenteessä max 80km/h.
 
- Palautuksesta saa reilun pelin hengessä palautuskuittauksen tekstiviestillä.

- Kuljetuksista vastaa vuokralleottaja mikäli paljun hakee itse.

- Opastan käytön ja loput neuvot vuokrattaessa.

 -Vaunu on palautettava pestynä. Pesemätön palju lisähinta 30 e.