LEHTOSUON HOITOTURPEET

Lehtosuon turve tulee Suomesta. Käytettävä turve on puhtaasti luonnontuote,  ei lisäaineita. Turpeen ei ole myöskään todettu aiheuttavan allergioita.

Hoitotilanteessa turve pyritään pitämään kosteana esimerkiksi sumutinpulloa käyttämällä. Lämpö edistää turpeen vaikutusta, minkä vuoksi saunoja ja kylpyjä pidetään ihanteellisena paikkoina turvehoidoille.


yhdessä turpeet


Kasvonaamio 50 ml kertakäytöinen (nat/ros) 5.00€

Uusi isompi koko! Entistä riittoisampi kätevä kertakäyttöpakkaus, jopa kahteen kertaan.  Ilmoita jos haluat tuotteen rosmariinin tuoksuisena!

Kasvonaamio


Hoitoturve 300 ml (selkä ym. hoidot) 10.26€

Annospussi riittää esim. yhteen hartia-haudehoitoon. Valmis lämmitettävä pakkaus myös muihin paikallishoitoihin. Helppo lämmittää lämpimässä vedessä. Voit tehostaa hartia-haudehoidon vaikutuksia imukuppihieronnalla.

Hoitoturve selkä


Hetivalmis jalkahoito 2×200 ml 15.00€

Hetivalmis Jalkahoitopaketti sisältää kaksi 200 ml:n jalkahoitoturvepussia. Lämmitä pussit vesihauteessa +40 asteisiksi. Aseta jalka pussiin niin, että turve jää jalkapohjan alle. Levitä turve pussia puristamalla ympäri jalkaterän ja sido pussin suu säären ympärille. Päälle voit vetää villasukat tai käyttää hierovaa jalkakylpylaitetta tai vesihaudetta. Poista pussit 20-30 minuutin kuluttua ja pese loput turpeet jaloista. Kuori kuollut iho pois. Auttaa mm. kovettumiin, halkeamiin ja laittaa veren kiertämään. Mukava tunne jaloissa leviää koko kroppaan.... Hyvä lahjaidea!

Jalkahoitopussi


Hoitoturve 1500 ml sauna/laitospakkaus 27.20 €

Lehtopeat annospussi riittää moneen pienempään paikallishoitoon tai vaikka kahdelle turvesaunaan. Lämmitä pussi 40-asteiseksi vesihauteessa. Leikkaa pieni reikä pussin kulmaan ja pursota tarvittava määrä. Taita käytön jälkeen pussin kulma ja sulje vaikka paperiliittimellä. Helppo avata uudelleen ja turve säilyy kosteana. Muista suojata myös laude muovilla.
Hoitoturve 1500ml