VUOKRATTAVANA FIR 65 HYVINVOINTIPUSSI

Jotakin uutta naisteniltoihin, synttäreille tai polttareille tai yllätä vaimosi.  Vuokraa Fir65 hyvinvointipussi kotiisi. Voit vaikka katsella tv ja rentoutua.

FIR Teknologia

FIR- infrapunasäteily parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lievittää lihasjännitystä ja kipua. FIR- infrapunasäteily on oivallinen apu urheilijoille, jotka tarvitsevat lajissaan painonpudotusta ja palautumista. FIR -infrapunalämpö ”syvälämpö” on samaa kuin auringon lähettämä lämpö. Se on täysin samaa kuin kehomme tuottama lämpö esim. liikunnan seurauksena. Pitkäsäteinen FIR -infrapunasäteily menee syvälle kehoon ja muuttuu valoenergiasta lämpöenergiaksi. Lämpövaikutus avaa hiussuonet ja lisää ääreisverenkiertoa. Sydämen lyöntitiheys kohoaa ja verenkierto vilkastuu. Keho viilentää itseään tuottamalla hikeä ja sydän pumppaa verta nopeammin.

Kohdistettua lämpöä on käytetty paljon myös paikallisten pienten kipujen hoidossa ja lievityksessä, mutta vasta nyt ymmärretään kaikki syvälämmön tarjoamat edut. Kliinisissä tutkimuksissa syvälämmön on todettu aktivoivan monimutkaisia neurologisia, vaskulaarisia ja metabolisia mekanismeja kivun vähentämiseksi sekä auttavan erilaisten kiputilojen lievittämiseksi. Syvälämmön on raportoitu auttavan myös mm. reumaan, ihottumiin ja psoriasikseen, joihin maailmalta on saatu erinomaisen hyviä tutkimustuloksia. FIR -Infrapunalämpö nostaa kehon lämpötilan 38,5° asteeseen tuotteen käytön aikana ja tämä keinotekoinen kuume tappaa bakteerit ja virukset, ja siksi tuotteen käyttäjillä flunssat ovat erittäin harvinaisia. FIR – syvälämmön myrkkyjä poistava vaikutus on omaa luokkaansa, koska hiki tulee syvältä ja sen mukana toksiset aineet poistuvat syvältä kehosta.

FIR65_Roponen_300x700

Aerobisen liikunnan tavoitteena on kohottaa sydämen lyöntitiheyttä ja lisätä aineenvaihduntaa, joka vastaavasti lisää verenkiertoa ja parantaa kuntoa. Tällä tavoin kalorit kuluvat ja paino alenee erittäin suurella todennäköisyydellä. Laajat tutkimukset ovat osoittaneet, että altistuminen infrapunasäteilylle tekee samaa vaikutusta kuin liikunta. Keho viilentää itseään tuottamalla hikeä ja sydän pumppaa verta nopeammin. Vaikka hikoilussa menetetty neste voidaan korvata veden juonnilla, kaloreita ei korvata. Tutkijoiden mukaan syvälämpö vie tehokkaasti toksiset aineet kehosta poistamalla juuri rasvaa, jota tarvitaan myrkkyjen laimentamiseen. Syvälämpö liuottaa rasvan hikeen, joka vie sen hikoilun seurauksena pois kehosta. Henkilöillä, joille hikeä tuottava liikunta ei ole mahdollista mm.pyörätuolipotilaat, vanhukset ja sairaat on hyvin tärkeää saada aikaan liikuntaa vastaava vaikutus kehoon jossain muodossa. FIR sisältää suuria etuja myös aktiivi- ja harrasteurheilijoille.

FIR65 hyvinvointipussi nopeuttaa palautumista rankasta urheilusuorituksesta, auttaa elimistön hapenpuutteeseen, parantaa ääreisverenkiertoa, lievittää lihasjännityksiä, helpottaa lihaskipuja, poistaa kuona-aineita, auttaa parantamaan lihasten venyvyyttä, parantaa lihasten jäntevyyttä sekä parantaa nivelten liikkuvuutta. FIR65 hyvinvointipussi on myös loistava apu urheilijoille, joiden pitää tehdä nopeita painonpudotuksia. Vastaavasti loukkaantuneena oleva urheilija voi ylläpitää kuntoa yllä syvälämmön avulla, vaikka aktiivinen liikkuminen ei olisi mahdollista. 45 minuuttia tehokasta syvälämpöhoitoa korkeassa lämpötilassa saattaa kuluttaa jopa 600 kaloria. Se on sama määrä, minkä kuluttaa kovalla juoksulla tai erittäin raskaalla fyysisellä työllä.ELIMISTÖN
PALAUTUMINEN?

FIR syvälämpö sisältää myös huimia etuja aktiivi- ja harrasteurheilijoille: 

 - nopeuttaa palautumista fyysisestä urheilusuorituksesta.

 - auttaa elimistön hapenpuutteeseen.

- parantaa ääreisverenkiertoa.

- lievittää lihasjännityksiä ja lihaskipuja.

- auttaa parantamaan lihasten venyvyyttä ja jäntevyyttä.

 - nivelten liikkuvuus kasvaa.

Syvälämpö auttaa myös monin tavoin poistamaan kudoksista rasvaa, vettä ja epäpuhtauksia.Se on myös oivallinen apuväline urheilijoille joiden pitää tehdä nopeita painonpudotuksia. Loukkaantuneena urheilija voi ylläpitää kuntoansa syvälämmön avulla, vaikka aktiivinen liikkuminen ei olisi mahdollista. Puoli tuntia tehokasta syvälämpöhoitoa saattaa kuluttaa jopa 600 kaloria. Se on sama määrä minkä kuluttaa kovalla juoksulla, tai erittäin raskaalla fyysisellä työllä.

Jarkko_Jani_2

 JARKKO ALA-HUIKKU JA JANI HAAPAMÄKI