Vuokraa kuumakivi laitteisto ja kokeile itse! Myös myynti.

Rentouttava ohjelmanumero esim. paljua miehille että naisille. 

Hot Stones kuumakivikivihoito, kiviterapia, kuumakivi, hieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto ja osa itämaista lääketiedettä ja luonnonterapiaa. Alkuasukkaat sekä Amerikan intiaanit käyttivät kuumia kiviä, hoitaakseen erilaisia vaivoja. 

Nykyään kuumakivi energiahoitoa käytetään puhtaasti sen rentouttavan vaikutuksen vuoksi koti-illoissa ja eri tapahtumien mm; polttareiden, hääparien hemmottelu, naistenillat ja synttäreiden yhteydessä. Vuokraamalla kuumakivi laitteisto voit kokeilla ja tehdä kaverillesi hoidon ja päinvastoin. 

Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. Kuumakivihieronnassa rentoutetaan mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti stimuloimalla energiapisteitä, lihaksistoa ja ihon pintahermoja lämpimillä kivillä. Lämmöllä on psykologisten vaikutusten lisäksi myös fysiologisia vaikutuksia. Kivien vaikutus perustuu niiden kykyyn sitoa lämpöä ja kylmää. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja kudokset elastisilta.

Isot kivet asetellaan selkä tai vatsapuolelle. Pienet lämpimät kivet voidaan asetella myös varpaiden väleihin ja jalat kietoa pyyhkeen sisään. Samanaikaisesti ylävartaloa käsitellään lämpimien kivien avulla.
 
Kasvojen ja kaulan alue käsitellään lämpimien ja kylmien kivien avulla. Hoito saattaa poistaa ylimääräistä nestettä ja silmäpussitkin pienenevät. Lopuksi kasvot käsitellään viileillä kivillä, joka saa huokoset supistumaan ja kasvot saavat raikkaan olon.  Lämpö siirtyy kuumista kivistä syvälle lihakseen ja saa aikaan kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen. Mikäli haluaa hieroa kivillä käytetään valinnan mukaan, viinirypäleen siemenöljyä, kookosöljyä yms.
 
Hoito ei sovi ihmisille, joilla on
- alentunut lämmönsietokyky
- suonikohjuja
- diabetes
- sydänsairaus
- hyvin ohut iho iho-ongelmia syöpä.
- hoitoa ei suositella pienille lapsille.
 

Kuumakivilaitteisto

Lämpimät kivet asetellaan selälle ja annetaan niiden vaikuttaa.

Kivilämmitin

kuumakivi lämmitin Hot Stones

Kivet lämmitetään "keittimessä" noin 50-55 asteisiksi. Automaattisella digitaalisella paneelilla voi määritellä tarkan lämpötilan. Lämmittimeen mahtuu koko kivisararja, joista riittää kerralla kahden ihmisen hoitoon.

 76 osainen Basalttikivi sarja kokovartalohoitoon.

20140208_182429 


Kuumakivi energia hieronta tehdään basalttikivillä. Asettele kivet vartalolle ja rentoudu.

Basaltti on ominaisuuksiltaan paras vulkaaninen kivi kuumakivi-hierontaan, sillä se ei ole huokoinen, on pinnaltaan sileä ja sen lämmönvaraamiskyky on korkea. ...

- 1 Erittäin suuri kivi ristiselän alueelle
- 14 Iso kiveä selälle ja ja jaloille. " vatsalle, 4 selälle, 8 reisille.
- 18 Keskikokoista kiveä 4 lantion, 4 jaloille, 8 käsivarsi.
-  6 Soikeaa kiveä päälle.
- 4 puolipallon muotoista 2 selälle, 2 jalkojen kaarille
- 6 Kaarevaa kiveä. 4 jaloille ja 2 kämmenille.
- 2 puolikuun muotoista jaloille ja kipupisteille.
- 7 Chakra kiveä
- 8 Kiveä varpaille
- 6 pientä soikeaa kiveä valkoista marmoria, kylmäterapioihin.

Kylmäkivet

Kivet on tarkoitettu kylmähoitojen tekemiseen. Marmorikiviä käytetään 4-8-asteisina.  Verenkiertoa parantamalla kylmäkivihoito voi helpottaa tulehtuneita kudoksia. Näin ollen hoidot auttavat vapauttamaan esimerkiksi kroonista lihasjännitystä tai vähentämään nesteturvotusta, joka ilmenee muun muassa tummina silmänalusina.

Kylmä- ja lämpöhoidon vuorottelulla voidaan tehdä hoitokokonaisuus. Tämä hoitotapa aiheuttaa verisuonten vuorottelevan laajentumisen ja supistumisen, mikä johtaa verenkierron vilkastumiseen koko kehossa.

Vuokraus

Saatavuus: Ympäri vuoden. Nouto- ja palautusajoissa voidaan joustaa varaustilanteen salliessa.

Sijainti: Kuumakivihoito-laitteiston voi noutaa Tampereelta. Kuljetus lisämaksusta Tampereen lähialueelle.

Hinnat:

Kuumakivihoito-laitteiston voi vuokrata arkipäiviksi (ma-to) tai viikonlopuksi (pe-su). Arkipyhinä vuokrausaika minimissään 2 vrk.

Arkipäivät ma-to     55,00€/4 vrk (sis. alv 24%)
Arkipyhä                50,00€/vrk (sis. alv 24%)
Viikonloppu            55,00€/vkl (sis. alv 24%) 
Paljun kanssa         25e

Myös laitteiden jälleenmyynti.